Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προτάσεις της Popaganda για τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

The Speakeasies Swing Band στο Gazarte

Let’s Swing in a Christmas mood! Φορέστε τα vintage ρούχα σας, χτενίστε τα μαλλιά σας σαν να πρωταγωνιστείτε σε ταινία του ’60, χαμογελάστε και ελάτε να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως! Οι The Speakeasies Swing Band, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις! Το αγαπημένο swing γκρουπ της Θεσσαλονίκης, γνωστό για τα δυναμικά, γεμάτα ρυθμό, ένταση και πολύ χορό live που ξεσηκώνουν το κοινό, ανεβαίνει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE και μας προσκαλεί να κουνηθούμε σε swing ρυθμούς και μάλιστα αυτή τη φορά σε γιορτινό κλίμα! Ετοιμαστείτε για ένα live με πολύ χορό και κέφι! Αντέχετε?

22:00|είσοδος:10€
Gazarte – Live Σκηνή
Βουτάδων 32, Αθήνα


Alex Drakos Trio στο Gazarte

Στις 28 Δεκεμβρίου ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες Έλληνες drummer, ο Alex Drakos Ktistakis (Αλέξανδρος Κτιστάκης), παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά στο Theater Stage του GAZARTE με το γνωστό του σχήμα, το Alex Drakos Trio. Η μουσική του Alex Drakos Trio έχει ως αφετηρία την Jazz ενώ παράλληλα δανείζεται στοιχεία από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής όπως την rock, την pop, την electro αλλά και την παραδοσιακή Ελληνική μουσική και όλα αυτά σε συνδυασμό με προηχογραφημένη αφήγηση, ποίηση και λόγο. Από την ιδιαίτερη αυτή μείξη των επιμέρους στοιχείων σε συνδυασμό με μία εντυπωσιακή video προβολή και έναν ατμοσφαιρικό σχεδιασμό φώτων, συντίθεται μία ιστορία εσωτερικής αναζήτησης. Ένα αποτέλεσμα με αφηγηματικό χαρακτήρα, μία ιστορία όπου κάθε σύνθεση αποτελεί σταθμό αυτής διατηρώντας παράλληλα τη μοναδικότητά της. Μία μουσική πολυποίκιλη και ατμοσφαιρική που καθηλώνει τον ακροατή και ξεπερνά τα όρια της Jazz αισθητικά.  

22:00|είσοδος:7-15€
GAZARTE
Βουτάδων 32-34, Γκάζι


Last Night a Poet Saved my Life στο Poems n’ Crimes Art Bar

Ποιητές στην κονσόλα, ιερουργοί μιας ιδιαίτερα μυστικιστικής λειτουργίας. Ανάμεσα στα βιβλία, τα χειρόγραφα, τις τυπογραφικές μηχανές και το μπαρ, μια κονσόλα και η κυριαρχία της, μία νύχτα κάθε μήνα. Στήνουμε βινύλια, cd, mp3, μικρόφωνο, ηθοποιούς και ποιητές και προσπαθούμε να μεταδομήσουμε την ποίηση, τους ποιητές και τους αναγνώστες. Θέμα βραδιάς no 3: Σκοτεινά Χριστούγεννα
Ιερουργός ο ποιητής Νίκος Ερηνάκης
Συνδαιτυμόνας ο ποιητής Γιάννης Αντιόχου

20:00|είσοδος ελεύθερη
Poems n’ Crimes Art Bar
Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA