Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προτάσεις της Popaganda για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Star Wars, Tribute Art Show στο Ρομάντσο 

O ‘Πόλεμος των Άστρων’ αλλάζει πλανήτη και προσγειώνεται στο κέντρο της Αθήνας. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Star Wars, η Δύναμη Ξυπνά μέσα στο κτίριο του Ρομάντσο και ο Darth Vader σε περιμένει ντυμένος στα μαύρα για έτοιμος για αναμέτρηση. Ένα tribute art show, εμπνευσμένο από τον κόσμο και τους ήρωες των τριλογιών ‘Star Wars’, μέσα από τη ματιά μερικών από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες καλλιτέχνες του σήμερα. Εικονογράφοι, comic artists, set designers, tattoo artists, γραφίστες, street artists και screen printers θα δώσουν ένα αποκλειστικό έργο και τη δική τους οπτική γύρω από το σύμπαν των ταινιών ‘STAR WARS’. Την ημέρα των εγκαινίων, ένα after party θα ακολουθήσει με καλεσμένους τους DJ Noiz και Monachus με urban και funk διάθεση. May the Force be with you!

12:00- 22:00

BIOS ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Αναξαγόρα 3-5


Jitterbugs στο Low Bar

Το Low Bar την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, φιλοξενεί τους Jitterbugs! Ένα μουσικό σχήμα που υπόσχεται να σας κάνει να χοροπηδάτε, να γελάτε και να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά διασκευάζοντας Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Buddy Holy, Gene Vincent, κ.α. αλλά και παρουσιάζοντας δικές τους συνθέσεις.

21:00|είσοδος ελεύθερη

LOW BAR

Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία


Το παιχνίδι του τέλους στο Θέατρο Τέχνης

Ο αεναος κύκλος κάθε αρχής και τέλους. Μας ζητάει, ν’ αφεθούμε στην επικινδυνότητα που κρύβει ένα αιχνίδι στα χέρια των μεγάλων. Ο Μπέκετ βυθομετρά και με ακρίβεια νυστεριού, αναδεικνύει όλη την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης με όπλο το χιούμορ και την αισιοδοξία.

21:15|είσοδος:5-18€

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ 

Φρυνίχου 14, Πλάκα

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA