Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ήταν η υπερβολική δόση, ο λόγος που ο Prince νοσηλεύθηκε μια εβδομάδα πριν το θάνατό του;

Με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του θανάτου του Prince, πολλοί θυμήθηκαν ότι πριν από 6 μέρες είχε διακομιστεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ιλινόις μετά από live στην Ατλάντα. Επέστρεφε στο Paisley Park με το προσωπικό του αεροπλάνο, το οποίο μάλιστα προσγειώθηκε αναγκαστικά πριν φτάσει στον προορισμό του, προκειμένου να δεχθεί ο Prince την ιατρική βοήθεια. 

Προφανώς, όλοι σύνδεσαν το γεγονός με τον χθεσινό αιφνίδιο θάνατό του. Το σκανδαλοθηρικό site ΤΜΖ που σχεδόν πάντα πέφτει μέσα στις μεγάλες αποκαλύψεις του για τους celebrities (και κάθε φορά δέχεται κριτική για τις απαράδεκτες μεθόδους του ρεπορτάζ του που παραβιάζουν κάθε κανόνα ηθικής και δεοντολογίας) γράφει σήμερα, κι αναπαράγεται από τα μίντια σε όλον τον κόσμο, ότι o Prince μπήκε στο νοσοκομείο λόγω overdose ναρκωτικών. Μάλιστα λένε ότι «πολλαπλές πηγές» τους το επιβεβαιώνουν. Το ρεπορτάζ τους υποστηρίζει ότι δεν ευσταθούν όσα είπαν οι άνθρωποι του Prince περί «γρίπης» κι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν για τέτοιο λόγο να προσγειώθηκε το αεροπλάνο ενώ απείχε μόνο 48 λεπτά από τον προορισμό του. Λένε επίσης ότι οι γιατροί του έκαναν “save shot”, κάτι που γίνεται σε ασθενείς που παρουσιάζουν επιπλοκές από χρήση οπιούχων. Οι πηγές του ΤΜΖ, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι γιατροί του σύστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες, αλλά όταν δεν μπόρεσαν να του εξασφαλίσουν ιδιωτικό δωμάτιο, εκείνος έφυγε.

Οι εκπρόσωποι του Prince δεν έχουν απαντήσει στις κλήσεις των δημοσιογράφων για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν οποιοδήποτε στοιχείο του ρεπορτάζ.

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης