Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Που ανοίγουν οι καινούριοι κινηματογράφοι Odeon

Όταν στις 23 Σεπτεμβρίου οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Kosmopolis ODEON έβαζαν λουκέτο, ο διευθύνων σύμβουλος του ODEON Group Εμμανουήλ Κρεζίας καθησύχαζε τους εργαζομένους, ότι σύντομα θα λειτουργήσουν νέοι κινηματογράφοι, πάλι στην Κηφισίας, αυτή τη φορά όμως στο νούμερο 215.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, το συνεργείο της εταιρείας πραγματοποιεί πυρετώδεις εργασίες προκειμένου τον ερχόμενο κιόλας μήνα να μπορέσουν ν΄ ανάψουν οι προβολείς σε τρεις νέες κινηματογραφικές αίθουσες, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο κτίριο της λεωφόρου Κηφισίας 215, όπως αναφέρει το vrilissianews.gr. 

Η διοίκηση μάλιστα έχει βάλει στόχο να ολοκληρωθούν οι εργασίες στις 15 Νοεμβρίου. Από την πλευρά του, το συνεργείο που έχει αναλάβει τις κατασκευαστικές εργασίες υποστηρίζει ότι ο στόχος είναι εφικτός, δεδομένου ότι το κτίριο δεν θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά κινηματογραφικές αίθουσες, συνεπώς οι χώροι διαθέτουν την κατάλληλη διαρρύθμιση.

Πάντως, τις προηγούμενες δεκαετίες – όταν ακόμα λειτουργούσαν οι κινηματογράφοι – το κτίριο της οδού Κηφισίας, έσφυζε από ζωή, αποτελώντας πόλο έλξης για τους σινεφίλ, που όριζαν τακτικά τα ραντεβού τους εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά πρεμιέρες και ποιοτικές ταινίες. Τώρα , η διοίκηση της εταιρείας φιλοδοξεί ότι το κτίριο θα «ξαναζωντανέψει», προσελκύοντας πάλι παλιούς αλλά και νέους λάτρεις του κινηματογράφου.

Ειρήνη Κοντογιάννη

Share
Published by
Ειρήνη Κοντογιάννη