Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Το Ποτάμι την «πάτησε» με δελτίο τύπου κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση για δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, μόνο που οι  δηλώσεις οι οποίες θεώρηθηκαν προκλητικές από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν περασμένων ετών.

Το δελτίο τύπου που στηλιτεύει δηλώσεις που χρονολογούνται από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση έκανε σε χρόνο ρεκόρ τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στους χρήστες του twitter.

Το Ποτάμι έσπευσε να εκδόσει επανορθωτική ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Λάθος στην αναζήτηση», στην οποία αναφέρει πως «στο προηγούμενο δελτίο τύπου εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν σχολίασαν τα όσα θλιβερά έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Λόγω, λοιπόν, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς “βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ”, εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA