Categories: ΚΛΠ

Ποιο βγήκε κορυφαίο Compact SUV στις ΗΠΑ

Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai κατέκτησε ένα ακόμη σημαντικό βραβείο. Το νέο μοντέλο της, Tucson αναδείχθηκε κορυφαίο Compact SUV στις ΗΠΑ από το News & World Report.

Τα οχήματα που συμμετείχαν στα βραβεία Best Cars, αξιολογήθηκαν σχετικά με την ποιότητα και την σχέση κόστους κτήσης/χρήσης. Το όχημα με την υψηλότερη βαθμολογία αναδεικνύεται σε «Κορυφαίο Όχημα για τη σχέση αξίας ως προς το κόστος κτήσης/χρήσης». Η ποιότητα μετριέται από τη συνολική βαθμολογία που επιτυγχάνει ένα όχημα στην γενική κατάταξη των ΗΠΑ News. Οι βαθμολογίες αξιολογούν αυτοκίνητα για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τις κρίσεις των εξειδικευμένων στελεχών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το κόστος κτήσης/χρήσης προκύπτει από το συνολικό κόστος που δαπανάται για ένα όχημα στα πέντε έτη ιδιοκτησίας του και της μέσης τιμής που καταβλήθηκε για την αγορά του οχήματος (σχέση κόστους κτήσης/χρήσης).

Το Hyundai Tucson διαθέτει μοντέρνο εξωτερικό στυλ, δύο κινητήρες, υψηλής απόδοσης συστήματα μετάδοσης και ευρύχωρο εσωτερικό. Εξοπλίζεται με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA