Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ποιές συναυλίες και παραστάσεις ακυρώνονται λόγω εθνικού πένθους

Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, καλλιτέχνες, συντελεστές και παραγωγοί θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών, ακυρώνουν τις προγραμματισμένες για αυτές τις μέρες εμφανίσεις τους.

Tο θέατρο Άλφα Ιδέα o δήμος Βύρωνα και οι συντελεστές της παράστασης ΙΩΝ, ακυρώνουν την αποψινή προγραμματισμένη παράσταση στο Θέατρο Βύρωνα. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου.

Λόγω των πρόσφατων, πολύ δυσάρεστων γεγονότων, η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στη Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής  Τάφρου, η συναυλία στην Χαλκίδα την Παρασκευή 27 Αυγούστου και η συναυλία στο Λουτράκι το Σάββατο 28 Αυγούστου, αναβάλλονται. «Φίλοι μου οι συναυλίες που ακολουθούν σε Ρόδο, Χαλκίδα και Λουτράκι αναβάλλονται. Μπροστά στο σοκ που έχουμε υποστεί από την τραγωδία που βρήκε συνανθρώπους μας, όχι μόνο ως ένδειξη πένθους αλλά με πάσα ειλικρίνεια, εγώ και η μπάντα μου δεν έχουμε την δύναμη αλλά και τη διάθεση να παίξουμε μουσική» αναφέρει σε μήνυμά του ο Κωστής Μαραβέγιας.

Οι συντελεστές της παράστασης «Τα Ραδίκια Ανάποδα» ακυρώνουν την αποψινή στο Κηποθέατρο Παπάγου λόγω εθνικού πένθους. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων του έργου μπορούν να τα εξαργυρώσουν σήμερα από το Ταμείο Θεάτρου: Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου.

Ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης «Mamma Mia» μεταθέτουν την αποψινή παράσταση στο Θέατρο Πέτρας για τις 5 Σεπτεμβρίου, ως δείγμα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Θίασος και οι συντελεστές, της παράστασης «Πανικός στο Υπουργείο» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη , θρηνούν για τα θύματα και τις οικογένειες τους και είναι δίπλα στην τραγωδία αυτή που έπληξε την χωρά. Οι παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο ακυρώνονται και θα ξεκινήσουν και πάλι την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η επιχείρηση και οι καλλιτέχνες της παράστασης «Στην ταράτσα του Φοίβου» αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες για απόψε και αύριο παραστάσεις. Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, τηλεφωνείτε στο 2107234567 ή επικοινωνείτε με το ticketservices.gr

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος και εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής και ματαιώνει την παράσταση «Πέρσες», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί απόψε στο Βεάκειο.

Ακυρώνεται η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Βεάκειο Θέατρο «Ο έρωτας γυμνός»  και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου ημέρα Κυριακή.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία στην Αττική. Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στις σκηνές του ΚΘΒΕ, για τον χαμό των δεκάδων συμπολιτών μας, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Αfter the Campsite: Από δω κι εμπρός» που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 26 Ιουλίου στο Βασιλικό Θέατρο.

Το gazarte και ο Παύλος Παυλίδης εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τα τραγικά γεγονότα στην Αττική και αποφασίζουν να αναβάλλουν την προγραμματισμένη για απόψε παράσταση στο Roof Stage. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου.

Το Athens Open Air Film Festival αναβάλλει τις προβολές των ταινιών «Fight Club» και «Ξέφρενες Νύχτες» που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Λυκαβηττό και την Παρασκευή 27 Ιουλίου στην Παραλία του Αγίου Κοσμά, αντίστοιχα. Αναμένεται ενημέρωση για νέους χώρους και ημερομηνίες.

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

(Πηγή)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA