Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Παροδικές νεφώσεις αναμένονται την Παρασκευή 10/07

Την Παρασκευή στα Ηπειρωτικά κυρίως στα βόρεια αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρες ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 και κατά τόπους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια βόρειοι 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και κατά τόπους στα νότια 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA