Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Καμμένος: «Η συμφωνία είναι μονόδρομος»

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Εχθές ο ελληνικός λαός, έδωσε το σύνθημα για εθνική ομοψυχία, έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου πριν από λίγο. «Σε λίγο θα έχετε το κοινό ανακοινωθέν που υπογράφουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με εξαίρεση τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ. Το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων δίνουμε τη δύναμη στον πρωθυπουργό να πάει στις Βρυξέλλες, να διαπραγματευτεί εκ μέρους του συνόλου του ελληνικού λαού. Είναι στο χέρι της Ευρώπης να δώσει λύση, ώστε να επιστρέψει η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης».

«Η συμφωνία είναι μονόδρομος» απάντησε ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ενώ έκανε λόγο για αποκατάσταση της ρευστότητας και αναπτυξιακά πακέτα. «Ο πρωθυπουργός έλαβε γραπτή επιβεβαίωση από τους αρχηγούς των κομμάτων και έχει τη στήριξή τους. Όσον αφορά το χρέος, υπάρχει σαφής αναφορά». 

Ιωάννα Παναγοπούλου

Η Ιωάννα Παναγοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του '93. Σήμερα ολοκληρώνει τις σπουδές τις στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Share
Published by
Ιωάννα Παναγοπούλου