Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει νάζια στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον προσέβαλε αποκαλώντας τον «γέρο», σημειώνοντας ότι ο ίδιος ότι δεν θα αποκαλούσε ποτέ τον Βορειοκορεάτη ηγέτη «κοντό και χοντρό».

«Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν να με προσβάλει αποκαλώντας με ‘γέρο’, όταν εγώ δεν θα τον χαρακτήριζα ΠΟΤΕ ‘κοντό και χοντρό’; Ας είναι, προσπαθώ τόσο πολύ να γίνω φίλος του – και ίσως κάποια μέρα αυτό να συμβεί!», τόνισε στο tweet του ο Τραμπ.

Σε μια σειρά αναρτήσεών του ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε επίσης ότι ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ συμφώνησε να επιβάλει αυστηρότερες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας σε απάντηση στο πυρηνικό της πρόγραμμα, τονίζοντας ότι ο Σι επιθυμεί την «αποπυρηνικοποίηση» της Πιονγκγιάνγκ.

Σταύρος Διοσκουρίδης

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1983 στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες ξεκίνησε και την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Popaganda. Επίσης από το 2008 «διατηρεί» την εκπομπή Λατέρνατιβ μαζί με τον Παναγιώτη Μένεγο (08.00-10.00, Εν Λευκώ 87.7) .

Share
Published by
Σταύρος Διοσκουρίδης