Categories: ΚΛΠ

Onirama και Δεκαράκι συναντιούνται σε ένα video clip αφιερωμένο στον έρωτα και τις αισθήσεις

Το αγαπημένο συγκρότημα Onirama, παρέα με την πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών  Αποσταγμάτων Δεκαράκι, πρόσφατα παρουσίασε το πολυσυλλεκτικό Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους. Μέσα στο μουσικό Ανθολόγιο περιλαμβάνεται και το αγαπημένο τραγούδι του συγκροτήματος «Μετάξι», σε μια πιο «ώριμη» εκδοχή σε συνεργασία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και παίρνει οπτική μορφή σε ένα νέο video clip που κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου.

Το νέο music video αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που φτιάχνει το δικό του παραμύθι και καταφέρνει να ζήσει έναν έρωτα πιο δυνατό από τις δυσκολίες και τα εμπόδια της ζωής. Έναν έρωτα που ανθίζει μέσα από τα μάτια της ψυχής και τη δύναμη των αισθήσεων. Άλλωστε η μαγεία του έρωτα κρύβεται μέσα μας και η ευτυχία δεν καθορίζεται από τις συνθήκες αλλά από τη δική μας «ματιά» απέναντι στη ζωή. Γιατί τα συναισθήματα και οι αισθήσεις έχουν τη δύναμη να μας ταξιδεύουν και να μας κάνουν να φτιάχνουμε το δικό μας μαγικό παραμύθι. 

Από μια τέτοια ιστορία αγάπης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Δεκαράκι Μαλαγουζιά που είναι η  «γεύση» των πρωταγωνιστών του video clip. Είναι μια στιγμή τους, η πολύτιμη στιγμή που μοιράζονται και που απολαμβάνουν, μια στιγμή που τους ακολουθεί ακόμα κι όταν οι συνθήκες αλλάζουν. Είναι η στιγμή που το Δεκαράκι Μαλαγουζιά τους ταξιδεύει μαγικά μέσα από το άρωμα, τη γεύση, τις αισθήσεις. Γίνεται η κοινή τους αίσθηση, η κοινή τους απόλαυση! Γιατί η απόλαυση δεν είναι θέμα συνθήκης. Κι ό,τι μας αρέσει, ό,τι αγαπάμε παραμένει πάντα στη ζωή μας και φτιάχνουμε εμείς τη «δική» μας συνθήκη.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA