Categories: ΚΛΠ

Oι Reinier Zonneveld και Roberto Capuano αναλαμβάνουν τα decks του Steam Athens

Watt presents Reinier Zonneveld

23.11

Ο ταλαντούχος Ολλανδός dj και παραγωγός Reinier Zonneveld επιστρέφει στην Αθήνα για δεύτερη φορά, σχεδόν ένα χρόνο μετά την εκρηκτική του εμφάνιση στο Steam Athens.

Σε ένα live show, πλούσιο σε techno και house ήχους, που άφησε άφωνους και τους πιο απαιτητικούς ravers της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018 το φαινόμενο Reinier Zonneveld μας παρουσιάζει ξανά το ταλέντο και τις τεχνικές που τον ξεχωρίζουν. Έχοντας ολοκληρώσει το ολοκαίνουριο album του και λίγο πριν την έκδοση του στην Filth on Acid, ο Reiner έρχεται να μας συναρπάσει με φρέσκο ήχο και έντονη ενέργεια σε μια αξέχαστη νύχτα.

Το line up συμπληρώνουν οι Chris Child, Nicolo και Lowe σε ένα party που δεν πρέπει να χάσεις!

Too hot to be missed!

facebook event

Blend w/ Roberto Capuano 
Support: Mikee

24.11

Το Blend υποδέχεται τον Ιταλό Roberto Capuano στο Steam Athens για μια νύχτα με αυθεντική underground techno!

Το πιο hot ανερχόμενο ταλέντο, ήδη μετράει σημαντικές συνεργασίες όπως η συμμετοχή του στα compilations της Drumcode του Adam Beyer, την κυκλοφορία του προσωπικού του ολοκληρωμένου album αλλά και συχνή παρουσία στα charts του Beatport.

Γαλουχημένος στην «μητρόπολη» της underground ηλεκτρονικής σκηνής, τη Νάπολη, ο Roberto αναγνωρίζεται πλέον ως ο main ambassador της ναπολιτάνικης σχολής και αναστατώνει το κοινό του με εντυπωσιακές συνεργασίες όπως ο Jay Lumen, και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς στα decks!

Την καυτή βραδιά του Roberto Capuano στο Steam συμπληρώνει ο Resident Dj του BlendMikee.

Too hot to be missed!

facebook event

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA