Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ποια είναι τα αγαπημένα τραγούδια του 2015 για το ζέυγος Ομπάμα;

Τα προεδρικά ζεύγη μας έχουν αφήσει να πάρουμε μια γεύση από τις ζωές τους και τα πράγματα που αγαπούν να κάνουν- οι Ομπάμα όμως φαίνεται ότι ξέρουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερα καλά. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό People, το πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ αποκάλυψε τις αγαπημένες του στιγμές από το 2015, που θα μπορούσαν να είναι και δικές μας βάση της απλότητας και της δημοφιλίας τους.

Στον τομέα της μουσικής, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι το τραγούδι που δε χόρταινε να ακούει μέσα στο 2015 ήταν το Uptown Funk του Bruno Mars, ενώ ο σύζυγός της προτίμησε το How Much a Dollar Cost του Kendrick Lamar. Το Fates and Furies του Lauren Groff, ένα μυθιστόρημα που εξερευνεί το κλειδί ενός καλού γάμου είναι το αγαπημένο βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ το γάμο έχει σαν θεματολογία και το αγαπημένο βιβλίο της Μισέλ με τίτλο Τhe Light of the World της Elizabeth Alexander, που καταπιάνεται με μια γυναίκα που προσπαθεί να διαχειριστεί τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της.

Στον τομέα του κινηματογράφου ο Μπαράκ ψήφισε τη διαστημική περιπέτεια The Martian με πρωταγωνιστή τον Matt Damon ενώ η Μισέλ το animation της Amy Poehler Inside Out. Αντίστοιχα, το ιατρικό δράμα The Knick και το sitcom Black-ish ήταν οι κορυφαίες επιλογές του ζεύγους ανάμεσα στις τηλεοπτικές σειρές.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA