Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο τραγουδιστής του Despacito γίνεται ο νέος πρεσβευτής τουρισμού για το Πουέρτο Ρίκο

Ο τραγουδιστής του “DespacitoLuis Fonsi αναδείχθηκε πρεσβευτής τουρισμού του Πουέρτο Ρίκο

Ο 39χρονος, γεννημένος στην πρωτεύουσα της χώρας το Σαν Χουάν, έγραψε το τραγούδι μαζί με τον Πουέρτο Ρικανό ράπερ Daddy Yankee για το ανερχόμενο άλμπουμ του.

Το ρεγκετόν – ποπ κομμάτι έφτασε στην κορυφή των τσαρτ σε 45 χώρες, ενώ η διασκευή με τον Justin Bieber έγινε το πιο γνωστό κομμάτι που τραγουδήθηκε στα Ισπανικά, κατακτώντας την κορυφή του “Billboard Hot 100” από την διασκευή των “Bayside Boys” του τραγουδιού “Macarena” το 1996.

Είναι επίσης το μουσικό τραγούδι με τις περισσότερος προβολές στον κόσμο, αγγίζοντας πάνω από 4.5 δισεκατομμύρια προβολές παγκοσμίως τον Ιούλιο.

Το αυθεντικό μουσικό βίντεο κλιπ έγινε πρόσφατα το πιο δημοφιλές στην ιστορία του YouTube έπειτα από μόλις 7 μήνες, και μέχρι στιγμής έχει φτάσει τις 3.2 δισεκατομμύρια προβολές.

Στίχος από το τραγούδι περιγράφει: “Vamop a hecerlo en una playa en Puetro Rico” – «Ας το κάνουμε σε μια παραλία στο Πουέρτο Ρίκο» ή όπως λέει ένας άλλος στίχος «Έτσι κάνουμε στο Πουέρτο Ρίκο».

Με την ακόλουθη επιτυχία, ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο Ricardo Rosello ανακοίνωσε ότι ο Fonsi θα δραστηριοποιείται σε τουριστική επιχείρηση για την προώθηση ταξιδιών στην χώρα.

Το Πουέρτο Ρίκο ήδη έχει δεχθεί ένα κύμα τουρισμού χάρη στο κομμάτι, ο τίτλος του οποίου σημαίνει «αργά». Η καμπάνια ενθαρρύνει τους επισκέπτες να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να εξερευνήσουν την χώρα.

Ο Fonsi δήλωσε: «Τον επόμενο χρόνο θα δουλεύω για να κάνω γνωστά τα θαύματα που κρύβει το πανέμορφο νησί μας. Το να είμαι πρεσβευτής της πατρίδας μου είναι κάτι που με κάνει περήφανο

Πηγή: Independent

Μάρθα Φύλλου

Share
Published by
Μάρθα Φύλλου