Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Ο τελευταίος “στεναγμός” του Ντέιβιντ Κάμερον

Ξέρετε ότι έχετε αντικατασταθεί όταν το κέρινο ομοίωμά σας, των 150.000£, έχει μεταφερθεί πλέον στην αποθήκη. Αυτό ακριβώς είναι που συνέβη με τον Ντέιβιντ Κάμερον, όταν ο “σωσίας” του απομακρύνθηκε από την αίθουσα Παγκόσμιοι Ηγέτες, του Μουσείου της Μαντάμ Τισό, λίγες μέρες μετά την διαδοχή της Τερέζα Μέι στα μέσα Ιουλίου, και κατέληξε κάπου στην αποθήκη.

Λες και το να χάσει ένα δημοψήφισμα, να αναγκαστεί να παραιτηθεί και να βλέπει τον Μπόρις Τζόνσον να υπερηφανεύεται ως υπουργός Εξωτερικών, δεν ήταν αρκετά για τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι δεν είναι πλέον στην παρέα του Μπαράκ Ομπάμα και του Μαχάτμα Γκάντι, μεταξύ άλλων.

Ένας εκπρόσωπος του Μαντάμ Τισό δήλωσε:

“Η φιγούρα του Κάμερον θα παραμείνει στο αρχείο της συλλογής, όπου κρατάμε όλα τα καλούπια, τα κεφάλια και τα χέρια από κάθε φιγούρα που έχουμε κάνει.”

Θα τον αντικαταστήσει όμως το κέρινο ομοίωμα της Τερέζα Μέι;

Παραδοσιακά, δεν έχουμε εκδηλώσει συμπάθεια σε πρωθυπουργούς που δεν έχουν εκλεγεί. Ωστόσο, ακόμα είναι νωρίς για την διοίκηση της κυρίας Μέι, αλλά εάν όπως φαίνεται, παραμείνει πρωθυπουργός για το άμεσο μέλλον, θα επανεξετάσουμε την πολιτική αυτή και ενδεχομένως να γεμίσουμε το κενό στον αριθμό 10.

Ρίξε κι άλλο λάδι στην φωτιά.

Πηγή: Independent

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου