Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΣΚΑΪ κόβει στον αέρα την Κανέλλη για το «θα τους γ…..» των αστυνομικών

Στον αέρα κόπηκε η τοποθέτηση της Λιάνας Κανέλλη κατά την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν αναφέρθηκε στην αστυνομική αυθαιρεσία και τη βίαιη δράση που παρουσίασε η ομάδα ΔΡΑΣΗ της αστυνομίας για μία ακόμη φορά.

«Την εικόνα του αστυνομικού με το πιστόλι την είδατε;», ρώτησε η βουλευτής για να πάρει την απάντηση, «για ποια εικόνα μας λέτε κυρία Κανέλλη;»

Ενώ η κυρία Κανέλλη αναφερόταν στα πολλαπλά περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας που κατεγράφησαν για μία ακόμη μέρα στην Ελλάδα και χαρακτήρισε αποτρόπαιο τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο ειδικός φρουρός, μετέφερε, λαμβάνοντας εξ αρχής την ευθύνη, και τις απαράδεκτες φράσεις των αστυνομικών.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιαστής κάλεσε τη βουλευτή να απολογηθεί για την φράση αυτή, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δική της. «Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Πρώτα θα ζητήσετε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό,τι θέλετε».

«Ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα» ήταν η απάντηση της Λιάνας Κανέλλη με τον παρουσιαστή να διακόπτει την σύνδεση χαιρετώντας τους καλεσμένους του.

Η έντονη λογομαχία της Λιάνας Κανέλλη με τον Δημήτρη Οικονόμου στον αέρα του ΣΚΑΪ οδήγησε μετέπειτα το ΚΚΕ να δηλώσει πως δεν θα ξαναστείλει εκπρόσωπό του στον σταθμό.

Λουίζα Σολομών-Πάντα