Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ψαραντώνης στο Καλλιμάρμαρο

Ο Ψαραντώνης, τραγουδοποιός, συνθέτης και τραγουδιστής με μια ιδιαίτερη χροιά, έθνικ στοιχεία, προσωπικό ύφος και σημαντική μουσική κληρονομιά στην οικογένεια του, συνεχίζει να ανατριχιάζει το κοινό του με τους αυτοσχεδιασμούς του και τούς καλεί σε ένα ακόμη γλέντι. Για να μεταδώσει τις τοπικές μουσικές παραδόσεις.

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου ο Κρητικός καλλιτέχνης δίνει ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για μια μοναδική γιορτή. Μαζί του οι Δημήτρης Αποστολάκης (Χαΐνης), Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μανώλης Κονταρός, Μανώλης Λιδάκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τάνια Τσανακλίδου,  Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ιταλός τραγουδοποιός Vinicio Capossela και πολλοί άλλοι. 

Με επίκεντρο τον ίδιο, η μουσική του συνύπαρξη με εκλεκτούς καλλιτέχνες μας επιφυλάσσει απρόοπτες συμπράξεις και συγκινητικές στιγμές που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Στις ορχήστρα μαζί με τον Ψαραντώνη οι Νίκος Πλατύραχος, Γιώργος Ξυλούρης, Λάμπης Ξυλούρης και Νίκη Ξυλούρη. 

Μια χαρακτηριστική βραδιά με καλεσμένους όλους όσους θέλουν να τιμήσουν με την παρουσία τους αγαπημένους τους μουσικούς δημιουργούς.

Η ώρα έναρξης είναι 20.30 το βράδυ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00. Οι τιμές εισιτηρίων κυμαίνονται από 8 ευρώ (καθήμενοι) μέχρι 12 ευρώ (αρένα ορθίων).

Προπώληση εισιτηρίων στο https://www.viva.gr/tickets/music/kallimarmaro/psarantonis-kai-oi-filoi/

Ακολουθήστε τον Ψαραντώνη εδώ:
https://www.facebook.com/psarantonis/
Μάρθα Φύλλου