Categories: TECHNEWS

Ο πρώτος ελληνικός διαγωνισμός για YouTubers έρχεται από τη Media Markt

Μία ριζοσπαστική ενέργεια από τη Media Markt που μαζί με το YouTube δίνει την ευκαιρία σε όλους τους fan της τεχνολογίας και του διαδικτύου να γίνουν παραγωγοί περιεχομένου στο YouTube (YouTube Content Creators) και να γνωρίσουν έναν μαγικό κόσμο με εκατομμύρια θεατές που καταναλώνουν περιεχόμενο καθημερινά βλέποντας βίντεο από χιλιάδες διαφορετικές κατηγορίες. Στόχος του διαγωνισμού είναι να προκαλέσει τους υποψήφιους YouTube Content Creators να γίνουν δημιουργικοί και πρωτότυποι, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους και να κερδίσουν εκατομμύρια views και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι απλή. Οι συμμετέχοντες έχουν περιθώριο μέχρι τις 31/12, να δημιουργήσουν το δικό τους video κάνοντας κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ή κάτι που έχει ξαναγίνει αλλά με το δικό τους μοναδικό τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας τη Media Markt στα video τους. Στη συνέχεια, χρειάζεται να το ανεβάσουν στην ειδική σελίδα www.mmyoutubers.gr. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, από ένα ταξίδι στις εγκαταστάσεις του YouTube στο Λονδίνο, συμβόλαιο και προσωπικό manager για να απογειώσουν το δικό τους κανάλι στο YouTube μέχρι την  ευκαιρία να γίνουν πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας της Media Markt αλλά και να κερδίσουν πολλά δώρα τεχνολογίας.

Η Media Markt, καινοτομεί και ξαφνιάζει με άλλη μία «πρωτιά», τον  πρώτο ελληνικό διαγωνισμό για YouTube Content Creators. Η ενέργειά αυτή τοποθετεί τη διασκέδαση στην καρδιά της τεχνολογίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες ΥouΤubers να αποκαλύψουν την δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA