Categories: ΚΛΠ

O Prins Thomas ανεβαίνει στην σκηνή του six d.o.g.s

To Needless επιστρέφει στο six d.o.g.s μετά το επικό party των Χριστουγέννων, προσκαλώντας έναν από τους πιο αγαπημένους του DJs, τον Νορβηγό Prins Thomas.

Με έδρα το Όσλο και τους περίφημους κατά καιρούς συνεργάτες του Lindstrom, Todd Terje και Rune Lindbaek, καθιέρωσαν τον περίφημο Νορβηγικό nu/space – disco ήχο στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Ειδικά η συνεργασία του με τον Lindstrom εισήγαγε το κοινό σε έναν ρετροφουτουριστικό ήχο που βρήκε άπειρους μιμητές μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους στην Eskimo το 2005. Με τo label του Full Pupp κυκλοφορεί φοβερούς δίσκους αποκλειστικά Νορβηγών παραγωγών με άξονα την leftfield house και τη nu-disco, ενώ μέσω του sub-label Internasjonal, συνεργάζεται με παραγωγούς απ’ όλο τον κόσμο. Πέρα από όλα αυτά όμως ο Thomas Moan Hermansen, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ένας τρομερός DJ. Έχει τεχνικά skills, δικές του παραγωγές και edits που ‘σκοτώνουν’, ευρεία δισκοθήκη διαφορετικών επιρροών και στυλ και εξαιρετικό γούστο. Στον κόσμο του Prins Thomas disco, house, electro ακόμα και techno μπλέκουν με μοναδικό τρόπο με στοιχεία kraut, acid, folk, dub και ψυχεδέλειας δημιουργώντας ένα μοναδικό χαρμάνι.

Μαζί του στο booth του six d.o.g.s θα βρεθεί ένας από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, ο NTEIBINT ή αλλιώς Γιώργος Μπακαλάκος, ραδιοφωνικός παραγωγός του En Lefko 87.7 και μέλος της Βελγικής δισκογραφικής ετικέτας Eskimo Recordings, στην οποία δισκογραφεί και ο Prins Thomas. Το line up συμπληρώνουν οι resident Djs του Needless, Chevy και Mr.Z.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA
Tags: Six D.O.G.S.