Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε τη λύση στο ζήτημα της βίας

Μπορεί ένας τεράστιος αριθμός πολιτών και θεσμών να ζητά επίμονα τη θέσπιση νέων νόμων που θα αφορούν την ελεύθερη οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως φαίνεται πως ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δε θεωρεί πως αυτή θα είναι η λύση.

Συγκεκριμένα, όταν παραβρέθηκε σε συζήτηση σχετικά με τις μαζικές δολοφονίες στη Φλόριντα, αντί να αναφερθεί συγκεκριμένα στο ζήτημα της οπλοκατοχής αναφέρθηκε στη βία των ταινιών και των video games λέγοντας «ακούω πολλούς ανθρώπους να μιλάνε για τη βία στα video games και το πως καθορίζουν τη σκέψη των νέων ανθρώπων». Δεν έμεινε εκεί όμως και συνέχισε μιλώντας για τις ταινίες «οι ταινίες είναι πολύ βίαιες, ένα παιδί δε μπορεί να δει την ταινία αν έχει σεξ όμως μπορεί να τη δει αν υπάρχουν απλά δολοφονίες. Μάλλον πρέπει να θεσπιστεί ένα σύστημα αξιολόγησης. Είναι κάτι μπερδεμένο αλλά βγαίνουν τόσες ταινίες με δολοφονίες και αυτό είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να συζητήσουμε».

Φαίνεται πως ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αγνοεί το γεγονός ότι υπάρχει σύστημα αξιολόγησης των ταινιών ενώ στην προσπάθεια του να μην αναφερθεί στο ζήτημα της θέσπισης νόμων για την οπλοκατοχή, εισάγει στη συζήτηση επιχειρήματα δίχως βάση.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA