Categories: ΕΛΛΑΔΑ

O Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε το Τάε Κβο Ντο

Το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Τάε Κβο Ντο επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, διαβεβαιώνοντας ότι ο καθένας ξεχωριστά θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

«Δεν έχουμε στεγανά και απαγορευτικές γραμμές», πρόσθεσε ο υπουργός και επανέλαβε ότι «βοηθάμε προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα που ξεπερνάει και τα όρια της χώρας μας και τα όρια τα ευρωπαϊκά».

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, καλείται πλέον η Ευρώπη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με βάση τις ανθρωπιστικές και τις ευρωπαϊκές αξίας, αλλά και με βάση τον ρεαλισμό. Γιατί, εξήγησε, δεν μπορούμε να δεχόμαστε μια συνεχή ροή που δεν την αντέχει η χώρα μας και δεν την αντέχει ούτε η οικονομία μας. «Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις υπόλοιπες χώρες» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την επιστολή προς τον Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Αβραμόπουλο,  ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι «στείλαμε μία επιστολή, που έχει βγει στη δημοσιότητα, μαζί με τον κ. Μουζάλα. Του λέμε τα προβλήματα που έχουν σχέση με τις μεταναστευτικές ροές, του λέμε ότι πρέπει να γίνουν επιστροφές από την Ευρωπαϊκή Ενωση, όπως προβλέπεται, προκειμένου να διαφυλαχθεί ο αριθμός των ανθρώπων που μπορούμε να υποστηρίξουμε στα ανεκτά επίπεδα».

«Γιατί κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά πρέπει και η Ε.Ε. και άλλες ευρωπαϊκές χώρες να κάνουν αυτό που τους αναλογεί, σε ό,τι αφορά τις επιστροφές» κατέληξε. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA