Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Monsieur Minimal διασκευάζει το θρυλικό “Υπάρχω” με τη μοναδική ερμηνεία της Μαρίας Παπαγεωργίου

Ο Monsieur Minimal τολμά να πειράξει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κοινού, το “Υπάρχω” σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Πυθαγόρα Παπασταματίου. Την ανατρεπτική αυτή διασκευή ερμηνεύει μοναδικά η Μαρία Παπαγεωργίου.

Το αγαπημένο “Υπάρχω” με την αξέχαστη ερμηνεία του Στέλιου Καζαντζίδη, μεταμορφώνεται σε ένα ρυθμικό και ταυτόχρονα neo-vintage ψυχεδελικό άσμα. Ενορχηστρωμένο με τους αγαπημένους vintage ήχους του Monsieur Minimal, μέσα από την δέκαετια του ’70 και σε συνδυασμό με την ζεστή και ξεχωριστή φωνή της Μαρίας Παπαγεωργίου, που παραπέμπει στις ερμηνεύτριες του νέου κύματος , το τραγούδι παίρνει μια νέα κι εντελώς διαφορετική διάσταση. 

Ακούστε το:

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ο Monsieur Minimal επιστρέφει για ενα ακόμα απελευθερωτικό live, στην ταράτσα του Gazarte, μαζι με τους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του τραγουδιών αλλά και παλαιότερων αγαπημένων επιτυχιών του, σε νέες κι ιδιαίτερες εκτελέσεις.

Το “Υπάρχω” κυκλοφορεί από την Mo.Mi.Records. Ακούστε το ΕΔΩ από το streaming store της αρεσκείας σας. Περισσότερα για το live στο Gazarte ΕΔΩ.  

POPAGANDA