Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός για την Δευτέρα 18/4

Διατηρείται η καλοκαιρία το επόμενο διήμερο, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα και εξασθενημένους ανέμους. Από την Τετάρτη όμως οι βοριάδες θα ενισχυθούν, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα υπάρχουν στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά.
Πιο αναλυτικά για τη Δευτέρα προβλέπεται:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά κατά περιόδους. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει ως τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Παρόμοιος καιρός και στη Θεσσαλονίκη με αρκετή ζέστη το μεσημέρι και το θερμόμετρο να δείχνει από 10 έως 28 βαθμούς.
Στην  Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά αραιή συννεφιά. Στο Ιόνιο ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία έως τους 29 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο καλοκαιρία και ζέστη με τον υδράργυρο τοπικά να σκαρφαλώνει έως τους 30 βαθμούς.
Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία μέχρι τους 26 βαθμούς.
Στη Κρήτη ηλιοφάνεια, εξασθενημένοι άνεμοι και το θερμόμετρο έως 28 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος, ασθενείς βοριάδες με ήρεμες θάλασσες και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην κεντρική  και στην ανατολική Στερεά Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και ζέστη, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει έως τους 30 με 31 βαθμούς.
Στην Αττική ηλιοφάνεια και μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης ανεβαίνει κι άλλο και θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA