Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Καλές καιρικές συνθήκες στο σύνολο της χώρας. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 6-8 μποφόρ στο Αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικά. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, αναμένονται στα ανατολικά ηπειρωτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 21, στην Ήπειρο από 5 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 23-25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 21-22 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και ενδεχομένως κατά περιόδους τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA