Ο ΚΑΙΡΟΣ

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Παροδικές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα νότια πελάγη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 αρχικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με βελτίωση από τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα στα νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Τις θερμές ώρες της ημέρας βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15-17, στην Ήπειρο από 3 έως 16-17, στη Θεσσαλία από 3 έως 17-18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17-19 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 17, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 7 έως 16 βαθμούς και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 10 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση το απόγευμα. Στο υπόλοιπο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα δυτικά του νομού 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA