Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να συναντηθεί με τον Β. Λεβέντη

Με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη συναντάται στις 12:00 σήμερα, Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς. 

Στη ΝΔ κρατούν μικρό καλάθι για τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αρχηγούς του αντιπολιτευτικού πόλου, αρχής γενομένης από το ραντεβού με τον Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς οι δηλώσεις στελεχών του Ποταμιού υπέρ της συνεργασίας με τη ΝΔ έχουν βαρύνει την ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, σε κλίμα αμηχανίας αναμένεται και η αυριανή συνάντηση του νέου αρχηγού της ΝΔ με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, δεδομένης της «αβύσσου» που χωρίζει τα δύο κόμματα, σύμφωνα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Για αύριο οριστικοποιήθηκε και συνάντηση με τον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον οποίο θα κλείσει ο κύκλος των εθιμοτυπικών συναντήσεων του προέδρου της ΝΔ, καθώς έχει αποκλειστεί κάθε επαφή όχι μόνο με τον Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά και με τον Πάνο Καμμένο και τον Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με Τα Νέα, ένας από τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαγράφεται από τη λίστα συνομιλητών του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι αντιμετωπίζεται από το νέο επιτελείο της Συγγρού και ως οιονεί δεκανίκι του Αλέξη Τσίπρα.

POPAGANDA