Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ο υπουργός Μάρδας υποστηρίζει ότι δεν έχει βγάλει χρήματα στο εξωτερικό

O  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας σήμερα το πρωί έκανε λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον φωτογραφίζουν ως το μέλος της κυβέρνησης που μετέφερε χρήματα σε τράπεζα του εξωτερικού μετά τις εκλογές.

Μιλώντας στον Ant1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο κ. Μάρδας τόνισε ότι «Όσα γράφονται δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια», καθώς δεν υπάρχει από μέρους του «η παραμικρή κίνηση 80.000 ευρώ ή παρόμοιου ποσού προς οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού» μετά τις εκλογές.

Σημείωσε επίσης ότι μέσα στη μέρα θα διαβιβάσει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού αντίγραφο του πόθεν έσχες που κατέθεσε στις 24 Απριλίου όπως και αντίγραφα των κινήσεων των λογαριασμών του την περίοδο από τον Γενάρη και μετά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο έστειλε χρήματα στην κόρη του η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές και όπως είναι η μόνη κίνηση που έξανε.

Πρόσθεσε τέλος ότι δεν απάντησε νωρίτερα στα δημοσιεύματα καθώς δεν τον κατονόμαζαν και ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη η γερμανική εφημερίδα Bild ωστόσο τον κατονόμασε και ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα ότι το ποσό που έβγαλε στο εξωτερικό ανέρχεται στις 80.00 ευρώ.

Αναστασία Παπαδάκη

Share
Published by
Αναστασία Παπαδάκη