Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Harry Styles ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ

Ο Harry Styles ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο Harry’s House και θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου από την εταιρεία Columbia. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια. 

Ο Styles είναι μεγάλος θαυμαστής της Joni Mitchell και απ’ ότι φαίνεται εκείνη του έδωσε την έμπνευση για τον τίτλο. Tο 2020 ο ίδιος διασκεύασε το τραγούδι της Big Yellow Taxi. Στο κλασικό της άλμπουμ The Hissing of Summer Lawns, του 1975,  υπάρχει το τραγούδι Harry’s House/Centerpiece. Χτες, από τον επίσημο λογαριασμό της Μίτσελ στο Twitter γράφτηκε προς τον Styles το τουίτ: «Λατρεύω τον τίτλο».

Ο Harry Styles κυκλοφόρησε το ομώνυμο σόλο ντεμπούτο του το 2017, έναν χρόνο μετά τη διάλυση των One Direction. Το δεύτερο άλμπουμ του, Fine Line, περιελάμβανε το single Watermelon Sugar, το οποίο του χάρισε το βραβείο Grammy το 2021, για την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία. Την ίδια χρονιά στα Grammy, ήταν υποψήφιος για το καλύτερο μουσικό βίντεο (Adore You) και το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ Harry’s House

Φέτος ο Harry Styles θα είναι headliner στο Coachella Valley Festival 2022 και θα κάνει περιοδεία. 

POPAGANDA