Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε στη δημοσιότητα μέιλ που είχε ανταλλάξει με φημολογούμενη εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης

Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, σύμφωνα με μέιλ που έβγαλε στη δημοσιότητα την Τρίτη, είχε συμφωνήσει τον περασμένο Ιούνιο, να βρεθεί με άτομο που πίστευε ότι ήταν δικηγόρος της ρωσικής κυβέρνησης. Η συνάντηση τους θα είχε ως κύριο λόγο την αποκάλυψη, από τη ρωσική πλευρά, ενοχοποιητικών στοιχείων για την τότε υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρυ Κλίντον.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε μέσω της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου πως, «Ο γιος μου είναι ένας διαφανής άνθρωπος, υψηλής ποιότητας και εγώ επικροτώ αυτήν του τη διαφάνεια».

Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου αρνήθηκε να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τους παρέπεμψε στους δικηγόρους του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Τα μέιλ είχαν σταλεί από τον Ρομπ Γκόλντστοουν, εκπρόσωπο Ρωσοαζέρου επιχειρηματία, ο οποίος είπε πως οι πληροφορίες που θα του παρείχε, ήταν μέρος της στήριξης της ρωσικής κυβέρνησης προς τον Τραμπ., γεγονός που ο Τραμπ Τζ. «λάτρεψε».

Η Ρωσίδα δικηγόρος, Βαλεντίνα Βεσελνίτσκαγια αρνήθηκε ότι δούλευε για την ρωσική κυβέρνηση και τόσο η ίδια όσο και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, αρνήθηκαν ότι δόθηκε τελικά η παραμικρή πληροφορία, παρά τα όσα ισχυρίζεται ο Γκόλντστοουν.

Πηγή: CNN

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA