Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Περιστερίου εγκαινιάζει κινηματογραφικό φεστιβάλ

Τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ανακοίνωσε ο Δήμος Περιστερίου 7 χρόνια μετά την ίδρυση και επιτυχή λειτουργία του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου του, και περιμένει συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, για τη διοργάνωση που θα λάβει χώρα την περίδο 19 με 22 Μαΐου 2016.

Αντιτάσσοντας στην οικονομική κρίση τουν πλούτο της καλλιτεχνικής έμπνευσης, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμους της χώρας επενδύει στην Έβδομη Τέχνη, και για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε κάθε κινηματογραφιστή του κινηματογράφου για συμμετοχή στο Φεστιβάλ.

Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου, αποσκοπεί στη διάδοση της τέχνης του κινηματογράφου και τη στήριξη της ταινίας μικρού μήκους, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφραστούν μέσα από το κυρίαρχο σύγχρονο μέσο επικοινωνίας: την εικόνα.

Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το Φεστιβάλ παρέχονται στον επίσημο ιστότοπό του (www.peristerifilmfest.gr), μέσω του οποίου αποστέλλονται και οι αιτήσεις συμμετοχής.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Δημητρακάκης Φώτιος (σκηνοθέτης)

Υπεύθυνος Συντονισμού: Ηλιόπουλος Απόστολος (σκηνοθέτης)

Θεοδόσης Μίχος

Ο Θεοδόσης Μίχος γεννήθηκε στον Βόλο το 1979. Ζει στο κέντρο της Αθήνας από το 1998. Εργάζεται ως δημοσιογράφος (είναι συνιδρυτής της Popaganda) και ραδιοφωνικός παραγωγός (καθημερινά 8-10πμ στον Best 92.6). Είναι συγγραφέας των βιβλίων Κράτα το σόου (2016) και Η Αλκμήνη και οι άλλοι (2020).

Share
Published by
Θεοδόσης Μίχος