Categories: ΕΛΛΑΔΑ

O Bασίλης βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το bullying που δέχεται – Τώρα είναι η σειρά των αρμόδιων να δράσουν

Η υπόθεση του Βασίλη, του 23χρονου φοιτητή που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει δημόσια πριν λίγο καιρό εκείνους που του ασκούν bullying, ενθαρρύνοντας με τη στάση του και άλλα θύματα εκφοβισμού και κακοποιητικής συμπεριφοράς να υψώσουν το ανάστημά τους και να μιλήσουν, φαίνεται ότι δεν έχει «συγκινήσει» ιδιαίτερα τις αρμόδιες Αρχές να δράσουν, ένα χρόνο σχεδόν μετά την κατάθεση μήνυσης από τον ίδιο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως γνωστοποίησε πρόσφατα ο 23χρονος, τα περιστατικά εκφοβισμού σε βάρος του, δεν έχουν σταματήσει, με το τελευταίο περιστατικό να συμβαίνει πριν λίγες ημέρες.  

Σημειώνεται πως ο Βασίλης, έχει δεχτεί πολλά απειλητικά μηνύματα στο πρόσφατο παρελθόν.  Τον Αύγουστο, δέχτηκε ακόμη ένα εκφοβιστικό μήνυμα, για το οποίο έκανε καινούργια μήνυση, χωρίς ξανά κάποιο αποτέλεσμα, ενώ ανατριχίλα προκάλεσε ένα «τραγούδι» που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, με ηχογραφημένα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα εναντίον του, που είχαν σταλεί σε αυτόν, σε ομαδική συνομιλία στο messenger, εκεί δηλαδή όπου ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με την τελευταία του καταγγελία, ο 23χρονος αντίκρισε πριν λίγες στον τοίχο του σπιτιού ένα ακόμη μήνυμα μίσους, ωστόσο ο ίδιος, ξεκαθαρίζει ότι «δεν μετανιώνει για τίποτα απ’ όλα όσα είπε και έκανε».

«Πριν μια ώρα ξύπνησα και σε εξωτερικό τοίχο του σπιτιού μου αντίκρισα αυτό. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά, όταν αποφάσισα να μιλήσω δημόσια για όλα όσα μου χουν συμβεί δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μετανιώνω για τίποτα απ όλα όσα είπα και έκανα. Εμένα δεν με σέβονται ας σεβαστούν τουλάχιστον την οικογένεια μου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 23χρονος, δίνοντας συνέχεια στην μάχη που δίνει, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για όλα τα θύματα του φόβου και της σιωπής.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA