Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΒΑ: Έβδομο τριπλ-νταμπλ για τον Ντουράντ

Με το 7ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του ο Κέβιν Ντουράντ οδήγησε στη νίκη την Οκλαχόμα επί της Ατλάντα με 107-94.

Ο σούπερ σταρ της Θάντερ ήταν «όλα τα λεφτά» στην αναμέτρηση με τα «γεράκια» και με την καταπληκτική του εμφάνιση συνέβαλλε τα μέγιστα στην 7η νίκη στα τελευταία 9 ματς (14-8 το ρεκόρ της Οκλαχόμα). Ο 27χρονος φόργουορντ έβαλε 25 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και είχε 10 ασίστ, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Ιμπάκα, Γουέστμπορυκ που πέτυχαν από 23 πόντους ο καθένας. Αξίζει να επισημανθεί ότι ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που δύο παίκτες (Ντουράντ, Γουέστμπορυκ) έχουν πάνω από 20 πόντους και 10 ασίστ στο ίδιο ματς.
Με τον Κώστα Κουφό να κάνει σπουδαία εμφάνιση το Σακραμέντο επιβλήθηκε της Νέας Υόρκης με 99-97. Ο διεθνής σέντερ σε κάτι λιγότερο από 15 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 6 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κάζινς με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Καρμέλο Άντονι επιχείρησε τριών πόντων σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα, αλλά ήταν άστοχος.
Μία φαινομενικά εύκολη επικράτησε μετέτρεψαν σε αγχωτική νίκη οι Μπουλς επί των ΛΑ Κλίπερς με 83-80. Το Σικάγο προηγήθηκε μέχρι και 16 πόντους στο ημίχρονο, αλλά τελικά έφτασε στο αποτέλεσμα που ήθελε με αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο. Στους 24 πόντους σταμάτησε ο Πάου Γκασόλ που ευστόχησε στα τρία τρίποντα που επιχείρησε, ενώ είχε και έξι ριμπάουντ.
Δύσκολη νίκη επί της Φιλαδέλφεια σημείωσε το Μπρούκλιν με 100-91. Για την Φιλαδέλφεια ήταν η 22η ήττα στη διάρκεια της περιόδου και 17η μακριά από την έδρα της.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA