Η μέθοδος παραγωγής των αποσταγμάτων της NONINO είναι μοναδική στον κόσμο. Η απόσταξη γίνεται σε 66 μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, με σεβασμό στην παράδοση και τους ρυθμούς της βιοτεχνίας. Η παλαίωση των αποσταγμάτων γίνεται σε μικρά βαρέλια (Nevers, Limousin, Gresigne, Ex-Sherry) υπό την αυστηρή επίβλεψη του τελωνείου και του μονοπωλίου.
Ο Benito και η Giannola Nonino, έφεραν επανάσταση στον τρόπο παραγωγής της grappa και επανα-σύστησαν την κατηγορία, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας grappa από μία μόνο ποικιλία, Monovitigno® Nonino, αποστάζοντας τα στέμφυλα της σπάνιας ποικιλίας Picolit ξεχωριστά. Αυτό είναι άλλωστε, που κάνει τη ΝΟΝΙΝΟ και τόσο καινοτόμα.
Στο NONINO Grappa Corner θα έχει την ευκαιρία κανείς να δοκιμάσει bar cocktails με NONINO Grappas, καθώς και το ritual serving proposition του δροσιστικού aperitivo.
Παράλληλα, τις Πέμπτες, θα φιλοξενείται ένα mini aperitivo event με guest bartender το γνωστό, Παναγιώτη Φράγκο, που θα δημιουργεί cocktails με ΝΟΝΙΝΟ Grappas καθώς και το δροσιστικό Nonino Spritz.
Σχετικά με τη Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ:
Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, στους Έλληνες καταναλωτές, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση που, ανάλογα με τις προσωπικές τους επιλογές και προτιμήσεις, ταιριάζει σε όλες τις στιγμές. Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα : METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, Label 5, Raven Rare, Mt Gay Rum, Ocho Tequila , Bulldog Gin, Jagermeister, Bruichladdich, The Botanist, Glenmoray, Southern Comfort, Buffalo Trace, Puddy κ.α. Παράλληλα διαθέτει το τσίπουρο και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο Πλωμαρίου Πιτσιλαδή και το Καζανιστό Ούζο Στουπάκη, λικέρ Homericon, καθώς και μία σειρά από κορυφα