Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις προβλέπονται για την Κυριακή

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, αναμένονται για την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και στα βόρεια ορεινά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί πρόσκαιρα σα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA