Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις με βροχές την Τρίτη 28/2

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που σταδιακά θα γίνουν νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ομίχλης κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που σταδιακά θα γίνουν νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Μακεδονία και την Θράκη παρουσιάζονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που σταδιακά στα βόρεια θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νότια με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νότια με πιθανές ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου