Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Νέα 28ωρη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Ρούμπεν Σεμέδο

Προθεσμία από τον ανακριτή ζήτησε και πήρε μέχρι την Πέμπτη ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης, προσήλθε στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 11:00 και μετά από περίπου μια ώρα αποχώρησε.

Θα συνεχίσει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 13:00 θα επανεμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Ο συγκατηγορούμενός του, 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, πήρε επίσης προθεσμία, αλλά για την Παρασκευή στις 11:00.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο 27χρονος άσος φώναξε απευθυνόμενος προς τα συγκεντρωμένα ΜΜΕ: «Είμαι αθώος! αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Όλα για τα λεφτά γίνονται. Θέλω να είστε πάλι εδώ όταν θα βγω αθώος».

Οι καταγγελίες

Το περιστατικό που οδήγησε τον 27χρονο διεθνή κρατούμενο, φαίνεται πως έλαβε τώρα την 18η Αυγούστου, σε πάρτι στον Ωρωπό. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής τη μετάφερε με το αυτοκίνητο του στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και υπήρξε θύμα βιασμού και από τους δύο κατηγορούμενους. Την επόμενη ημέρα, η 17χρονη μίλησε στη μητέρα της, με την οποία στη συνέχεια μετέβη στο ΑΤ Βύρωνα.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία. Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA