Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Ναόμι Χάρις: «Τεράστιος σταρ έβαλε το χέρι του μέσα από την φούστα μου σε οντισιόν»

Η ηθοποιός Ναόμι Χάρις μίλησε για ένα #MeTooπεριστατικό σε πρόσφατο πρότζεκτ που μετείχε, με συνέπεια την άμεση απομάκρυνση του δράστη, αλλά και την παλιότερη περίπτωση που τη θώπευσε «τεράστιος σταρ», χωρίς να υπάρξει αντίδραση από τους παριστάμενους στην οντισιόν. 

Η Χάρις- που υποδύθηκε τη «Μανιπένι» στις τρεις τελευταίες ταινίες του Τζέιμς Μποντ και ήταν υποψήφια για Όσκαρ B’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Moonlight το 2017- δεν κατονόμασε τους δύο άνδρες. 

Σε συνέντευξη στη Mail on Sunday αναφέρθηκε στο περιστατικό στο οποίο ένας«τεράστιος, τεράστιος σταρ», έβαλε το χέρι του μέσα από τη φούστα της, κατά τη διάρκεια οντισιόν.  

«Αυτό που ήταν τόσο σοκαριστικό για το περιστατικό ήταν πως ο υπεύθυνος κάστινγκ και ο σκηνοθέτης ήταν εκεί και βέβαια κανείς δεν είπε τίποτα, γιατί αυτός ήταν- είναι- τόσο τεράστιος σταρ. Αυτό ήταν το μοναδικό #MeToo περιστατικό μου, οπότε ένιωσα πολύ τυχερή δεδομένου πόσο διαδεδομένη ήταν αυτή η συμπεριφορά», δήλωσε η Χάρις. 

«Τώρα τα πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει. Ήμουν σε ένα πρότζεκτ στο οποίο υπήρξε ένα #MeToo περιστατικό και δεν υπήρξε κανένας δισταγμός. Απομακρύνθηκε αμέσως (ο δράστης)», συμπλήρωσε. 

Σε διαφορετική συνέντευξη, η επίσης Βρετανίδα ηθοποιός Κλερ Φόι μίλησε για το πώς οι γυναίκες συχνά χρεώνονται την ευθύνη της ασφάλειάς τους, όπως με το τι να φορέσουν, ή τι νόημα να κάνουν αν βρίσκονται σε κίνδυνο, αντί το βάρος να πέφτει στο πώς να γίνουν λιγότερο βίαιοι οι άνδρες. 

«Εκατοντάδες γυναίκες δέχονται επίθεση κάθε ημέρα. Με εξοργίζει τόσο πολύ», δήλωσε στους Sunday Times. «Πώς μπορείς να ψάχνεις το πώς να κάνεις ασφαλείς τις γυναίκες και να σκέφτεσαι να βάζεις περισσότερους αστυνομικούς- που οι γυναίκες δεν τους εμπιστεύονται- να τις προσέχουν; Δεν χρειαζόμαστε να μας προσέχουν. Χρειαζόμαστε να σταματήσουν οι άνθρωποι να μας σκοτώνουν και να μας βιάζουν. Τόσο απλό», υπογράμμισε. 

«Είναι σαν να λες ότι πολλοί σκύλοι σκοτώνουν γάτες, οπότε ας κλείσουμε μέσα τις γάτες και ας αφήσουμε ελεύθερα τα σκυλιά. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Οι γυναίκες ουσιαστικά απλά φορτώνονται με το συναισθηματικό βάρος και την ευθύνη για τα πάντα», δήλωσε ακόμη. 

ΠΗΓΗ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA