Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτές ήταν οι πιο viral στιγμές μόδας του 2016

Το 2016 ήταν μια μείξη από εικόνες μόδας που μας έκαναν να γελάσουμε, να εντυπωσιαστούμε ή απλά να απορήσουμε. Και ναι πολλές από αυτές τις στιγμές οφείλονται στις θαυμαστές επιλογές της Rihanna!

2016, ήσουν μια άθλια χρονιά στα περισσότερα επίπεδα αλλά μας χάρισες κάποιες αξέχαστες στιγμές μόδας και εντυπωσιασμού, ας ευχηθούμε το 2017 να είναι το ίδιο πλούσιο στο επίπεδο της μόδας, αλλά με λιγότερες παγκόσμιες καταστροφές. 

«Όταν έχει να κάνει με το swag, δεν μπορεί να τίθεται ζήτημα φύλων», είχε δηλώσει ο εκκεντρικός ράπερ Young Thug , ο οποίος φόρεσε μια μακριά μπλε τουαλέτα του σχεδιαστή Alessandro Trincone για το εξώφυλλο του νέου του άλμπουμ.

Το Lemonade ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ποπ κουλτούρας για τη φετινή χρονιά. Η σκηνή κατά την οποία η Beyoncé, βγαίνει στους δρόμους και σπάει αυτοκίνητα φορώντας αυτό το κίτρινο φόρεμα του Roberto Cavalli, είναι η πιο δυνατή της στιγμή.

Η Supreme έχει μέσα στα χρόνια κυκλοφορήσει διάφορα δικά της παράξενα προϊόντα, όπως τον δικό της λοστό καθώς και έναν πυροσβεστήρα. Φέτος, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό της λανσάροντας ένα αξεσουάρ για ραντεβού, το δικό της προσωπικό τούβλο.

Μπορεί κανείς να πιστεύει ό, τι θέλει για την Kim Kardashian, αλλά το γεγονός ότι εκείνη και η μικρή της κόρη κυκλοφόρησαν ντυμένες με το ίδιο ολόλαμπρο φόρεμα με ασημένιες πούλιες ήταν εντυπωσιακό.

Η εταιρεία Vetements βρήκε τη φετινή χρονιά έναν φανατικό πελάτη στη Céline Dion, η οποία εθεάθη όχι μια αλλά αρκετές φορές να φοράει ρούχα της εταιρείας.

Όταν ο Frank Ocean πήγε καλεσμένος στον Λευκό Οίκο, αποφάσισε να φορέσει Vans, όχι το εξυπνότερο παπούτσι που θα μπορούσε να βάλει εκείνο το βράδυ. Ο ίδιος είπε: «Δεν μπορείς συνέχεια να σκέφτεσαι, πρέπει απλά να κάνεις πράγματα!». Fair enough.

Άλλη μια «πιστή» του οίκου Vetements η star Whoopi Goldberg, που φόρεσε ένα φούτερ με την επιγραφή «May The Bridges I Burn Light The Way».

Η μεταμφίεση της Teyana Taylor σε Joanne the Scammer για το Halloween.

Η Lady Gaga στην πασαρέλα για το show του Marc Jacobs, φορώντας goth ρούχα και έχοντας vamp μακιγιάζ.

Κι ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι όταν πάνε να ταΐσουν τα περιστέρια, φοράνε κάτι απλό η Rihanna ήταν απλώς ο εαυτός της, φορώντας μια κόκκινη, γούνινη κάπα σε σχήμα καρδιάς του οίκου Saint Laurent.

Πηγή: Dazed

Μαρία Νετζίπι

Share
Published by
Μαρία Νετζίπι