Categories: ΚΛΠ

Το Metropolis Sandwich ανανεώθηκε!

Από τις 7.30π.μ σερβίρεται πλούσιο πρωϊνό που περιλαμβάνει φρέσκους χυμούς από φρούτα εποχής, χειροποίητα μπριοσάκια με ελληνικά τυριά, αλλαντικά, σολωμό, μπάρες δημητριακών, μία από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ στην αγορά, αλλά και το best seller σπιτικό κέϊκ με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Πιστό στη φιλοσοφία της παραγωγής όλων των πιάτων μπροστά στα μάτια του πελάτη, το Metropolis Sandwich ανανέωσε τον κατάλογό του με την προσθήκη του Ceasar’s Sandwich με iceberg, αυθεντική ceasar σως και παρμεζάνα, το σάντουιτς με ψαρονέφρι, καραμελωμένα κρεμμύδια και γραβιέρα πάνω σε ζυμωτό ψωμί, αλλά και τσιαπάτα με μοσχάρι γεμιστό και καπνιστό τυρί Μετσόβου. Εκτός από τις έτοιμες προτάσεις του μενού, μπορεί κανείς να δημιουργήσει το δικό του σάντουιτς με ένα από τα 15 διαφορετικά είδη ψωμιού που υπάρχουν. Οι τιμές των σάντουιτς κυμαίνονται από 3 έως 6ευρώ ανάλογα με την επιλογή, ανάμεσα σε πληθώρα υλικών για όλα τα γούστα. Για ένα πιο ελαφρύ lunch σαλάτες με ρόκα, σολομό και σπανάκι διατίθενται από νωρίς το μεσημέρι.

 

Το Metropolis Sandwich είναι για όλες τις ώρες. Έτσι από τις 6 το απόγευμα δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει κανείς, κρασιά από μικρούς παραγωγούς συνοδεία τυριών και αλλαντικών από όλη την Ελλάδα.

Metropolis Sandwich, Καθημερινά: 7.30-21.00, Κυριακή: Κλειστά, Τηλ:210 3222122, Βουλής 9-11, Σύνταγμα
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA