Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Με σεξ ελπίζουν να αλλάξουν τις κακές συνήθειες ενός γιγαντιαίου πάντα, οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στο Βερολίνο

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου ελπίζουν να μπορέσουν να σταματήσουν ένα θηλυκό πάντα, από το να περπατάει ανάποδα, συστήνοντάς την σε μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής: το σεξ.

Σκοπεύουν να γνωρίσουν την τετράχρονη Μενγκ-Μενγκ με τον Τζιάο Κινγκ, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερός της, ελπίζοντας πως ο έρωτας θα την κάνει να ξεπεράσει τα άγχη που της δημιουργούνται λόγω της αιχμαλωσίας και που οφείλονται, μάλλον, για την συνήθειά της αυτή.

«Η Μένγκ-Μέννγκ είναι στην εφηβεία και το ανάποδο περπάτημα είναι η δική της επανάσταση απέναντι σε όλα αυτά που δεν της αρέσουν, από το φαγητό, μέχρι τους ανθρώπους που την φροντίζουν», δήλωσε ο Αντρέας Κνίερεμ, υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου.

Τα γιγαντιαία πάντα που βρίσκονται σε αιχμαλωσία, κρατιούνται συνήθως χωριστά, εκτός από την περίοδο του ζευγαρώματος που διαρκεί από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο.

«Μέχρι τότε η Μενγκ-Μενγκ θα έχει φτάσει στην σεξουαλική ενηλικίωση και θα μπορεί να διαθέσει όλη την ενέργεια για να σαγηνεύσει τον Τζιάο Κίνγκ», πρόσθεσε ο Κνίερεμ.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA