Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Latremeno Bazaar στις 20 Νοεμβρίου στο Μεταξουργείο

Πρώτες φθινοπωρινές δροσιές , και δουλεύεις ολημερίς. Τα μισά καλοκαιρινά στο πατάρι και τα μισά χειμωνιάτικα κάτω, είναι πάντα η εποχή που σε πιάνει πανικός από το πόσα ρούχα έχεις. Όταν όμως μια μέρα ξυπνάς και ο δρόμος από το κρεβάτι για το μπάνιο είναι φραγμένος από ρούχα και όχι στρωμένος με ροδοπέταλα, τότε συνειδητοποιείς ότι είναι η ώρα να κάνεις κάτι γι αυτό. Έτσι κάπως ξεκίνησε και η ιστορία του Latremeno Bazaar. Με ρούχα που ξεχείλιζαν από ντουλάπες και παπούτσια που δε χωρούσαν πια σε παπουτσοθήκες. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα διάσωσης είναι οι ίδιες σου οι φίλες! Οι οποίες παρεμπιπτόντως, πάντα έχουν κάποιο ρουχαλάκι που έχεις μπανίσει στην ντουλάπα τους, και ποτέ δε το φοράνε και εσύ αναρωτιέσαι γιατί!

Η ιδέα λοιπόν ήρθε έτσι, σαν σανίδα σωτηρίας στον κατακλυσμό των αφόρετων ρούχων. Πρώτα σε σπίτια, μετά σε μαγαζιά, το Latremeno Bazaar ταξίδεψε  και αγαπήθηκε σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Καλοκαιρινό  και χειμερινό, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία να κρατήσουμε εκείνο το φούτερ από την Τρίτη γυμνασίου. Μιας και πλέον η αξία του είναι μόνο συναισθηματική, το ανταλλάσσουμε ή το πουλάμε σε συμβολική τιμή για να βρει τον καινούργιο του ιδιοκτήτη.

Αυτό το χειμώνα η ομάδα των WE ARE BUD, φιλοξενεί το Latremeno Bazaar που ξαναγυρνά επετειακό στη σπιτική του μορφή με χαρωπή διάθεση, πολύ κούς κούς και δωρεάν μαθήματα styling. Σας περιμένουμε !

Your trash could be someone’s treasure!

WE ARE BUD, Μυλλέρου 43, Μεταξουργείο

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

12:00- 20:00

Συμμετοχή : 4 ευρώ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA