Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Λαφαζάνης-Κωνσταντοπούλου:Από αύριο την Ελλάδα περιμένει μνημονιακός Αρμαγεδών»

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ και αγωνίστηκαν σε όλη την Ελλάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τους αξίζει τιμή και περηφάνια. Χαιρετίζουμε θερμά και αγωνιστικά τα στελέχη μας στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα, μέσα απο μύριες δυσκολίες, χωρίς στήριξη και με επιθέσεις πολλές φορές κάτω από τη μέση. Η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μια μάχη,αλλά ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Οι πολιτική μας ανταποκρίνεται στο συμφέρον του τόπου και του λαού. Από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδών. Η ΛΑΕ δεν κάνει πίσω, δεν πρόκειται να λιποτακτήσει, θα είναι στην πρώτη γραμμή. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί και πολύ επίκαιροι με οράματα για ανεξαρτησία και δικαιοσύνη και θα περάσουμε από αύριο στην αντεπίθεση, θα είμαστε χρήσιμοι στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό». 

 Αμέσως μετά η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε «Η βουλή που βγαίνει δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% του λαού. Η αποχή δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση και το 45% δεν θα έχει φωνή στη βουλή όπως δεν θα έχει φωνή και το 6% εκ των οποίων το 3% ψήφισε ΛΑΕ. Ο λαός πρέπει να έρθει στο επίκεντρο και να ανασχέσει τα αντιδημοκρατικά σχέδια. Είμαστε περήφανοι γπου δώσαμε μάχη καθαρή και ξάστερη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού. Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και από αύριο θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες σε όλα τα πεδία και θα φέρουμε το λαό γρηγορότερα ξανά στην εξουσία». 

Ιωάννα Παναγοπούλου

Η Ιωάννα Παναγοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του '93. Σήμερα ολοκληρώνει τις σπουδές τις στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Share
Published by
Ιωάννα Παναγοπούλου