Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κράτα το Σόου στη Λάρισα και στον Βόλο

Οι 18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες που συνθέτουν τη μεγάλη Ιστορία του πρώτου βιβλίου του Θεοδόση Μίχου, “Κράτα το Σόου”, ξετυλίγονται με αφορμή 18+1 ιστορίες που ο συγγραφέας είδε σε διάφορα μέρη του κόσμου, από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από την Αθήνα μέχρι τη Νέα Υόρκη. Η πρώτη από αυτές τις συναυλίες πραγματοποιήθηκε το μακρινό 1986 στο Βόλο.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου Νοεμβρίου ο Θεοδόσης Μίχος και το “Κράτα το Σόου” επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.
Στις 17:30 η KEY BOOKS σας προσκαλεί στο Public (Ογλ 28).
Για τις 18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες του “Κράτα το Σόου” θα συζητήσουν με τον Θεοδόση Μίχο οι: Γιάννης Αντάμης (συγγραφέας), Νίκος Μεργιαλής (μουσικός), Νίκος Μπαρπάκης (διοργανωτής συναυλιών, Lab Art)
Και το βράδυ…έι έι έι, έχουμε party στο Tender Bar (Ογλ 35)! Γιατί το ταξίδι είναι πιο ωραίο όταν η μουσική παίζει δυνατά.

Μία μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου (στις 19:00) η KEY BOOKS σας προσκαλεί στο Λίντο οργανισμός (Ηφαίστου 2, linto.gr).
Για τις 18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες του “Κράτα το Σόου” θα συζητήσουν με τον Θεοδόση Μίχο: Πάνος Καραϊσκος (ραδ.παραγωγός / Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας), Βαγγέλης Σταυριανός (Stage Club), Παναγιώτα Φούντα (δημοσιογράφος, εφημερίδα. Ελευθερία)
Μιχαήλ Βρογκιστινός (διοργανωτής συναυλιών, DJ)

Σας περιμένουμε. Γιατί το ταξίδι είναι πιο ωραίο όταν η μουσική παίζει δυνατά.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA