Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Εξιτήριο για τον Μπόρις Τζόνσον

Εξιτήριο από το νοσοκομείο St. Thomas, όπου νοσηλευόταν μετά από επιπλοκές που εμφάνισε η υγεία του λόγω κορωνοϊού, πήρε ο Μπόρις Τζόνον, όπως μεταδίδει το BBC.

 Ωστόσο, η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε πως ο 55χρονος πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά του. Όπως έγινε γνωστό, ο Βρετανός πρωθυπουργός θα αναρρώσει στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς.

«Μετά από τη συμβουλή της ιατρικής του ομάδας, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει αμέσως στην εργασία του. Θέλει να ευχαριστήσει το προσωπικό στο St Thomas για την υπέροχη φροντίδα που δέχτηκε» τονίζει η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ, συμπληρώνει: «Η σκέψη του είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή τη νόσο».

Σταύρος Διοσκουρίδης

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1983 στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες ξεκίνησε και την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Popaganda. Επίσης από το 2008 «διατηρεί» την εκπομπή Λατέρνατιβ μαζί με τον Παναγιώτη Μένεγο (08.00-10.00, Εν Λευκώ 87.7) .

Share
Published by
Σταύρος Διοσκουρίδης