ΚΛΠ

Πείτε μας, έχετε βιώσει αστυνομική βία, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη;

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την τραγική ημέρα του δυστυχήματος στην κοιλάδα των Τεμπών. Η οργή και η θλίψη συνεχίζει να πυκνώνει. Χιλιάδες κόσμου πλημμυρίζουν τους δρόμους για να πενθήσουν συλλογικά  και να διαμαρτυρηθούν. Την ίδια ώρα, η αστυνομική βία και αυθαιρεσία ολοένα και εντείνεται στις πορείες.

Νιώθουμε την ανάγκη να ακούσουμε όλες και όλους εσάς που βγαίνετε στους δρόμους για να υπερασπιστείτε το δικαίωμα στη ζωή και την ασφάλεια. Γιατί οι ζωές μας μετράνε.

Αν έχετε δεχτεί αστυνομική βία ή ήσασταν αυτόπτης μάρτυρας σε καταστολή σε κάποια από αυτές τις πορείες, μπορείτε να μας καταθέσετε το βίωμά σας στην παρακάτω φόρμα.

Οι απαντήσεις σας, οι οποίες μπορούν να είναι και ανώνυμες, είναι ασφαλείς καθώς η φόρμα του Qurio είναι κρυπτογραφημένη και μόνο η Popaganda έχει πρόσβαση στις συνεισφορές σας.

Μία/ένας δημοσιογράφος μας μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σας. 

Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα δεδομένα που μας παρέχετε για τους σκοπούς της δημοσιογραφικής κάλυψης και θα διαγράψουμε τυχόν προσωπικά δεδομένα όταν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον για αυτόν τον σκοπό.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA