ΚΛΠ

Για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στηρίζουμε το φιλοζωϊκό Stray

«Όπως σας είναι πια γνωστό, αν είστε γάτες δε θα το χάσετε! Γιατί αν το χάσετε, ξέρετε ότι θα σκυλιάσετε!» δηλώνουν με ανοιξιάτικη διάθεση οι άνθρωποι του stray.gr και μας προσκαλούν «με μεγάλη χαρά» και φέτος στο διήμερο προσφοράς σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου και αύριο Κυριακή 2 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον πολυχώρο «Σπούτνικ» στην πλατεία Αυδή, στην καρδιά της Αθήνας.

Στο μπαζάρ θα βρείτε πασχαλινές λαμπάδες και αυγά, χειροποίητα κοσμήματα και δώρα, είδη ζώων, όπως τροφές, καλάθια, παιχνίδια, λιχουδιές, βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα, τα προϊόντα του stray.gr, όπως ρούχα και είδη σπιτιού, μπουφέ με αναψυκτικά, γλυκά, πίτες για τον πιο φιλοζωικό και απολαυστικό καφέ στον ήλιο της πλατείας Αυδή.

Φυσικά στο μπαζάρ είναι ευπρόσδεκτοι δίποδοι, τετράποδοι και τρίποδοι επισκέπτες, όλων των σχεδίων, χρωμάτων και σχημάτων, ενώ το stray.gr σχεδιάζει και κάποιες εκπλήξεις για τις πιο βραδινές ώρες, οι οποίες περιλαμβάνουν μουσική, όπως αποκαλύπτουν στη σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε γενικές γραμμές, από τα μπαζάρ που διοργανώνουν τα φιλοζωικά σωματεία εθελοντών προέρχεται η βασική τους χρηματοδότηση του έργου τους. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως και για το stray.gr, η συνεισφορά των πολιτών είναι η αποκλειστική πηγή εσόδων για να μπορούν να σταθούν δίπλα στις ευάλωτες αδέσποτες ψυχές. «Βοηθήστε μας να βοηθούμε» είναι το μήνυμα των εθελοντών του stray.gr, οι οποίοι περιμένουν τους Αθηναίους και τις Αθηναίες στο «Σπούτνικ», Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, πολύ κοντά στη στάση μετρό Μεταξουργείο.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA