ΚΛΠ

Ανακάλυψε το μονοπάτι προς την χαλάρωση και την εσωτερική γαλήνη με το Be Now

Βρες τη χαλάρωση και τη γαλήνη που αναζητάς με το Be Now – τη νέα, ελληνική εφαρμογή διαλογισμού και ενσυνειδητότητας, με καθοδηγούμενους διαλογισμούς, οραματισμούς και ηχοθεραπεία. Το Be Now είναι σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να να αποκτήσεις μία πιο ενσυνείδητη και ουσιαστική παρουσία στην καθημερινότητά σου και να βρεις μία βαθιά σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αυτογνωσία, την ευεξία και την ανακούφιση από το άγχος.

Με μια μεγάλη βιβλιοθήκη καθοδηγούμενων διαλογισμών, οραματισμών και ηχοθεραπείας που διαρκώς εμπλουτίζεται, και ταυτόχρονα εύκολο στην χρήση του, το Be Now είναι η καλύτερη επιλογή για όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την νοητική, συναισθηματική και ψυχική τους ευημερία, διαθέτοντας μόλις λίγα λεπτά κάθε μέρα.

Μια απο τις λειτουργίες του Be Now που ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα apps διαλογισμού είναι ο “Coach Be” – ένας εικονικός βοηθός διαλογισμού που σου προσφέρει εξατομικευμένες συστάσεις με βάση τη διάθεση και τις ανάγκες σου τη κάθε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να χάνεις χρόνο ψάχνοντας ανάμεσα στις πολλές επιλογές διαλογισμού, οραματισμού και ηχοθεραπείας που σου προσφέρει η εφαρμογή.

Την πληθώρα διαλογισμών και οραματισμών του Be Now έχει επιμεληθεί μια ομάδα από έμπειρους δασκάλους ενσυνειδητότητας, διαλογισμού, και ηχοθεραπείας.

Ζήσε τη μεταμορφωτική δύναμη της ενσυνειδητότητας και ξεκίνα το ταξίδι σου προς την εσωτερική γαλήνη σήμερα!

Για να μάθετε περισσότερα για το Be Now επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Το Be Now είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play.

Κατεβάστε το Be Now στο App Store εδώ

Κατεβάστε το Be Now στο Google Play εδώ

Web: https://benow.app/

Facebook: https://www.facebook.com/BeNowApp

Instagram: https://www.instagram.com/benowapp/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzlhtZ0q_2Sp9aKlaBG-Few

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA