Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Κυριακάτικη καλοκαιρία πριν τα χιόνια

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς πρόσκαιρα βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το βράδυ όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός αν και από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα βόρεια το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA