Categories: ΚΛΠ

Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το συνέδριο In Situ καθώς και διαμονή στο Elite City Resort

Το In Situ, η σειρά συνεδρίων που απευθύνεται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ξεκινάει από την Καλαμάτα. Το πρώτο συνέδριο, με τίτλο “Metaλλaxis” θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Οι βασικοί άξονες του In Situ είναι ο τουρισμός, η  τοπική παραγωγή και η επιχειρηματικότητα. Κάθε συνέδριο In Situ είναι μοναδικό, γιατί η θεματολογία προκύπτει κάθε φορά από τις ανάγκες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη, αλλά και η περιφέρεια στην οποία ανήκει.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Καλαμάτα γίνεται η αφετηρία του In Situ με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τη “Metaλλaxis”, τη νέα πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται η πόλη τα τελευταία τρία χρόνια. Η έντονη εξωστρέφεια των τοπικών παραγωγών, οι επενδύσεις σε τουριστικές μονάδες, η αύξηση των πτήσεων από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» συμβάλουν σταδιακά στη διαρκή προβολή και προώθηση της Καλαμάτας.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για το συνέδριο

Τι θα δούμε στο συνέδριο “Metaλλaxis”: Στο συνέδριο “Metaλλaxis” θα συμμετέχουν 9 ομιλητές, προερχόμενοι από διαφορετικούς τομείς και φιλοδοξούν να εμπνεύσουν, να δώσουν συμβουλές και να κινητοποιήσουν τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς της περιοχής σε θέματα σχετικά με τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα. Με αυτό το στόχο θα μοιραστούν ιδέες, πρακτικές και τεχνικές που ήδη εφαρμόζουν, σε συνδυασμό με εμπειρίες και γνώσεις στον χώρο που δραστηριοποιούνται.

Οι ομιλητές θα είναι η Μυλαίδη Στούμπου από τη Microsoft, ο Γιώργος Χαραλαμπάκης από τη ForestView, η Δρ. Ευαγγελία Μπαραλού από το ALBA, ο Γιώργος Καραγιάννης από την 2Yolk Branding & Design, ο Έκτορας Τσατσούλης από το KALAMATA:21, ο Χάρης Τζαννής από τα Fnl-guide.com/Asprimera, ο Νίκος Μιστριώτης από την XYZ Productions, ο Γιάννης Αίσωπος ο αρχιτέκτονας που εκπροσώπησε την ελληνική υποφηφιότητα στη Bienalle Βενετίας 2014 και ο Παναγιώτης Οικονόμου από τη STEP.

Ο δημιουργός του In Situ Ηλίας Σκενδερίδης, δήλωσε σχετικά: “Η πραγματική “Metaλλaxis” της Καλαμάτας μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα ενέπνευσε τη δημιουργία του In Situ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Είναι ευκαιρία σε μια εποχή με τόσες προκλήσεις, ο τουρισμός, η τοπική παραγωγή και η επιχειρηματικότητα να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ουσιαστική εξέλιξη και ανάπτυξη μιας πόλης αλλά και μιας περιοχής που τόσο το αξίζει.”

Για να κερδίσετε 2 προσκλήσεις για το συνέδριο In Situ καθώς και διαμονή στο Elite City Resort  για 17 και 18 Απριλίου (η παροχή περιλαμβάνει δίκλινο και πρωινό): Κάνετε share, like και αφήστε και ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση στο Facebook της Popaganda. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15/04 (18.00)

POPAGANDA