Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία βιασμού, στο Κολωνάκι με θύμα 29χρονη γυναίκα

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ένας 45χρονος άνδρας που γνωρίστηκε με μία 29χρονη γυναίκα λίγες ώρες νωρίτερα, της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στο Κολωνάκι, όπου και την βίασε.

Η γυναίκα γνωρίστηκε με τον με τον άντρα το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί όπου δούλευε η ίδια. Περνώντας μαζί το βράδυ στο μαγαζί, ο 45χρονος πρότεινε στην γυναίκα να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε κάποιο άλλο μπαρ. Η γυναίκα πήγε μαζί του στο Γκάζι. Εκεί, αφού παρέμειναν για κάποια ώρα, ο 45χρονος της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Πηγαίνοντας στο σπίτι του, ο άντρας αφού κλείδωσε την πόρτα, επιτέθηκε στη γυναίκα και τη βίασε.

Η 30χρονη κατάφερε να φύγει από το σπίτι, κατέβηκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει. Ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, όπου και ανέφερε στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 45χρονου, όπου και τον συνέλαβαν, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος υποστήριξε ότι η 29χρονη μετέβη στο σπίτι του με τη θέλησή της και πως όλα όσα έγιναν εκεί έγιναν με τη συναίνεσή της.

Οι αστυνομικοί, πάντως, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για βιασμό, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: in.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA